Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 58
info@olthof.eu
 

3 jaarlijkse keuring stuurmachine

Het is bij wet verplicht een 3 jaarlijkse keuring van stuurmachine installaties te laten uitvoeren. Door middel van zo’n keuring kan de binnenvaartondernemer verzekeraars aantonen dat er regulier onderhoud wordt gepleegd. Olthof is al sinds jaar en dag één van de door IVR gekwalificeerde keurende instanties. Wij voldoen daarmee aan de opgelegde kwaliteitscriteria en vormen uw betrouwbare partner bij het beoordelen of een stuurwerk naar behoren werkt.

3 jaarlijkse keuring stuurmachine op locatie én in Capelle aan den IJssel

Olthof is van oorsprong een bedrijf dat de verkoop, het onderhoud en de reparatie van scheepsmotoren voor zijn rekening nam. Tegenwoordig kunt u ons echter zien als een totaalleverancier voor binnenvaart en zeevaart, mede door de combinatie van Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro. Zo voldoen wij tegenwoordig ook aan de criteria van IVR om alle merken stuurmachines te keuren en certificeren. De 3 jaarlijkse keuring van stuurmachine installaties kunnen wij dan ook voor u uitvoeren. Door onze gunstige ligging aan het water in Capelle aan den IJssel kunnen wij alle keuringen gemakkelijk daar uitvoeren. Echter, kunnen wij ook bij u langskomen om verschillende keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties uit te voeren aan stuurmachines.

Afspraak maken met Olthof

Wilt u een afspraak maken om uw stuurmachine installaties van de 3 jaarlijkse keuring te laten voorzien? Dan kunt u contact opnemen met Olthof door te bellen naar +31 (0)10 258 02 58. Natuurlijk bieden wij ook antwoord op al uw vragen.

Bekijk ook:

Stuurmachine schip | Hydraulische stuurmachine | Scheepselektro