Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 58
info@olthof.eu
 

Diensten

Banner-Mitsubishi
Banner-Doosan
Banner-Fravabo

Olthof voor complete Scheeps- en Motorenonderhoud

Alles wat zich boven de waterlijn bevindt is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om staal reparaties, vervangen van leidingwerk of een hermotorisering, Olthof is de plek om deze werkzaamheden uit te laten voeren, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Al onze werkzaamheden zijn tevens op locatie mogelijk.

Werkzaamheden aan scheepsmotoren

Door het vakmanschap van onze ijzerwerkers, monteurs en projectleiders streven wij ernaar dat al het onderhoud en reparatie hier perfect wordt uitgevoerd.
Inbouw
Inbouw scheepsmotoren

Wij kunnen u volledige ontzorgen met de inbouw van een nieuwe scheepsmotor. De inbouw wordt uitgevoerd door één van onze specialisten en daarbij gebruiken wij alleen hoogwaardige gereedschappen en onderdelen.

Reparatie
Reparatie scheepsmotoren

Een defect in uw scheepsmotor? Wij lossen het snel en vakkundig op. Met garantie, in de werkplaats of op locatie en tegen een scherpe prijs

Revisie
Revisie scheepsmotoren

Wij hebben vele jaren ervaring met het reviseren van scheepsmotoren. Zo verlengen we de levensduur van uw scheepsmotor met tientallen jaren. Een groot bijkomend voordeel van revisie van uw eigen scheepsmotor is dat er geen aanpassing aan de fundatie nodig is, de motor kan na revisie direct worden teruggeplaatst, zonder enige verandering van de fundatie.

Onderhoud
Onderhoud scheepsmotoren

Ook voor preventief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan alle merken en soorten scheepsmotoren en aan alle technische installaties.

Olthof Scheepsservice, de partner voor de afbouw van uw schip.

Olthof Scheepsservice biedt binnen de Olthof groep bij uitstek de mogelijkheid om uw schip af te bouwen.

Of het gaat om een binnenvaartschip of een zeeschip, Olthof Scheepsservice heeft de expertise in huis om, in samenwerking met de juiste partijen, een perfect schip aan u te leveren.

U heeft de mogelijkheid om zelf uw componenten voor het schip aan te leveren, maar ook wij kunnen als dealer van Mitsubishi Scheepsmotoren / Doosan-Deawoo Scheepsmotoren en als producent van hydraulische stuurwerken diverse componenten voor u leveren en installeren.

De combinatie en kennis van onze drie bedrijven t.w. Olthof Scheepsservice / Olthof Engineservice en Gecap-Electro geeft u de mogelijkheid om voor een aanspreekpunt te kiezen wat u de zekerheid geeft dat uw inbreng gehoord wordt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op, +31 (0)10 258 02 58, of mail ons:

IVR-keurmerk

Vanwege het eigen stuurmachine fabrikaat Fravabo, en de daarmee opgedane ervaring, is Olthof al sinds jaar en dag één van de door IVR gekwalificeerde, keurende instanties, en voldoet daarmee aan de kwaliteitscriteria die zijn opgelegd om te kunnen beoordelen of een stuurwerk naar behoren werkt.

Zowel op locatie als in Capelle aan den IJssel voor de wal worden dagelijks stuurwerken gekeurd en indien nodig onderhouden en gerepareerd, en bij in orde bevonden worden de IVR-certificaten afgegeven.

Scheepsmotor uitlijnen

Laseruitlijnservice

Voor het behoud van draaiende onderdelen en machines is het verstandig om periodiek te kijken of systemen nog in lijn staan ten opzichte van elkaar. In het bijzonder in het geval van nieuwbouw of hermotorisering is het raadzaam om dit binnen een tijdsbestek van een halfjaar te doen.

Olthof Scheepsservice is expert op het gebied van (laser)uitlijnen. Doordat er zo secuur kan worden uitgelijnd, wordt het risico op slijtage vanwege eventueel uit lijn staande machines en assen tot een minimum beperkt, wat de kans op vervolgschade weer reduceert en de levensduur optimaliseert.

Het motor uitlijnen van uw draaiende onderdelen, machines en scheepsmotoren gebeurt zowel in Capelle aan den IJssel voor de wal als op locatie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op, +31 (0)10 258 02 58, of mail ons: