Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 58
info@olthof.eu
 

Hydraulische stuurmachine

Bent u op zoek naar een professional die u een hydraulische stuurmachine kan leveren van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Olthof aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en installeren al meer dan 30 jaar Fravabo hydraulische stuurmachines. Deze kunnen voor de binnenvaart en voor de scheepvaart worden gebruikt.

Fravabo hydraulische stuurmachine

Hoewel we bij Olthof van oorsprong de verkoop van en het onderhoud en de reparatie aan scheepsmotoren voor u uitvoerden, kunnen wij u tegenwoordig met een breed scala aan producten en diensten helpen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een Fravabo hydraulische stuurmachine. Zo’n stuurmachine ontwerpen en produceren wij in eigen beheer. Heeft u eenmaal zo’n installatie aangekocht? Dan zorgen wij ook nog eens voor de installatie.

Totaalleverancier voor binnenvaart en scheepvaart

Gezien we bij Olthof een hydraulische stuurmachine kunnen ontwerpen, produceren en installeren en we zelfs voor u klaarstaan bij de keuring en certificering van deze machines, kunt u ons ook wel zien als een totaalleverancier voor de binnenvaart en de scheepvaart. Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro vormen samen dit totaalpakket. Wij voldoen aan de criteria van IVR om alle merken stuurmachines te keuren en certificeren. U heeft in ons dan ook snel uw betrouwbare partner gevonden. Wilt u meer informatie over onze stuurmachines of heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons op nemen. Bel naar +31 (0)10 258 02 58, dan vertellen onze medewerkers u meer over onze producten.

Bekijk ook:

Scheepselektro | Stuurmachine schip | Scheepsreparatie