Nijverheidstraat 120 - 124, NL-2901 AR, Capelle a/d IJssel.
24h bereikbaar
+31 (0)10 258 02 58
info@olthof.eu
 

Stuurmachine schip

Het is van groot belang de stuurmachine van een schip regelmatig aan een keuring te onderwerpen. Dat doet u natuurlijk bij een professioneel bedrijf dat voldoet aan de kwaliteitscriteria van IVR. Bij Olthof kunt u terecht voor keuringen en certificeringen omtrent het stuurwerk van het binnenvaartschip en het zeevaartschip. Dit kan natuurlijk op onze locatie in Capelle aan den IJssel, maar wij komen, indien gewenst, ook graag bij u langs.

Stuurmachine van het schip onderwerpen aan IVR keuring

Olthof, met de combinatie van Olthof Scheepsservice, Olthof Engine Service en Gecap Electro, is totaalleverancier voor binnenvaart en zeevaart. Dat betekent dat u ons kunt inschakelen voor een diversiteit aan zeediensten. Zo kunnen wij u allereerst de beste scheepsmotoren van diverse gerenommeerde merken verkopen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van scheepsmotoren. Daarnaast fabriceren en leveren wij hydraulische (stuur)installaties. De ervaring die we daarmee hebben opgedaan, maakt ons tot een door IVR gekwalificeerde keurende instantie. Daarmee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die bestaan over de beoordeling en keuring van het naar behoren werken van de stuurmachine van een schip.

Onderhoud en reparatie van stuurwerken

Laat u de stuurmachine van uw schip bij ons onderwerpen aan een keuring? En blijkt er iets mis te zijn met uw stuurwerk? Dan zorgen wij ervoor dat deze wordt onderhouden of gerepareerd. Zo kunt u snel weer optimaal profiteren van een juiste werking. Wordt uw stuurwerk in orde bevonden? Dan ontvangt u van ons natuurlijk de bijbehorende IVR-certificaten. Wilt u een afspraak maken voor de keuring van de stuurmachine van uw schip? Bel ons dan op +31 (0)10 258 02 58, dan plannen we een afspraak in.

Bekijk ook:

Scheepsreparatie | Scheepselektro | 3 jaarlijkse keuring stuurmachine